2024 – Rok Saturnské karmy: čeho se bát a jaké události mohou zničit váš život

zdroj: instagram.com/youtube.com

Novému přestupnému roku vládne číslo 8 (2+0+2+4), které je v numerologii považováno za číslo planety Saturn. Je to on, kdo je v astrologii pánem karmy a zákona bumerangu, ale ne v tom smyslu, v jakém je dogmaticky přijímán k rozumu.

Jde o to, že jakýkoli bumerang je odrazem toho, jak se člověk cítí a na jaké emoční úrovni se nachází. Právě na základě tohoto vnitřního postoje k sobě samému se každý jedinec rozhoduje vůči druhým lidem. V tarotu je karta zvaná Dvojka pentaklů, která zobrazuje mladého muže žonglujícího se dvěma mincemi. Jsou to symboly rovnováhy, která je přesně řízena Saturnem – je důležité pamatovat na to, že jakákoli vaše činnost se bude zrcadlit v dění kolem vás.

V roce 2024 byste se měli mít na pozoru před zradou vůči sobě a svému svědomí: můžete velmi litovat, pokud v určité fázi souhlasíte s tím, že obětujete své hodnoty pro druhé nebo pro momentální radost.

Saturn jako vládce roku 2024 je také zodpovědný za dozrávání člověka, stejně jako jeho vážný postoj k jeho zdraví a životnímu stylu. Proto k nám mnoho lekcí „proletí“ problémy s tělem a organismem, zejména v měsících vážných kvadrátů Saturnu s jinými planetami.

Takže v srpnu 2024 je vysoká pravděpodobnost zlomených rukou nebo nohou, protože Mars i Jupiter budou v kvadratuře se Saturnem. Pokud se tedy pohybujete tam, kam vaše srdce nechce, ale nutí vás rozum, dostanete s největší pravděpodobností vážnou lekci.

V roce 2024 vám Saturn „sundá růžové brýle“ ve vztazích s ostatními. V lásce Saturn vítá legitimní spojení, ale ne milostné trojúhelníky. V roce 2024 se lidé budou snažit udržet si základy, které mají, i když jsou nešťastní. Pokud je však rodinný ráj falešný, Saturn zasadí ránu i takovým manželstvím. Manželství v saturnských letech jsou často tak křehká a zrazená, že se lidé rozhodnou pro rozvod.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené