Make-up: Tajemný nástroj, který dokáže změnit vzhled i náladu.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Nepochybuje se, že make-up dokáže zcela změnit vzhled ženy. To, co bylo ještě před chvílí nezřetelné, může náhle být nesmírně výrazné a přitahovat pozornost. Někteří odborníci dokonce tvrdí, že správně zvolený make-up dokáže vyrovnat nedostatky pokožky, zakrýt příznaky únavy a zdůraznit přednosti krásy. To vše díky správné technice a umění vybírání kosmetiky. Co víc, make-up může pomoci při změně stylu a obrazu ženy. Můžeme s klidem říci, že se jedná o skutečný nástroj transformace, který umožňuje objevování nových možností a experimentování s vzhledem.

Důkazem toho je jedna z metamorfóz, kterou provedla talentovaná vizážistka. Omladila ženu o 20 let! To je prostě neskutečné! Neuvěřitelná transformace Catherine Shim je známou vizážistkou, která pravidelně sdílí výsledky své práce na sociálních sítích. Některé z jejích prací jsou opravdu úchvatné. Žena se naučila všem nezbytným technikám, které nyní používá každodenně v práci. Je také specialistkou v pořadu „American Beauty Star“, kde ukazuje, jaké kouzla může make-up dokázat.

Jednu ze svých klientek omladila o celých 20 let! Při tom využila jeden trik – napjala její kůži pomocí průhledného lepicího pásku a šňůrek, které byly umístěny za vlasy. Podívejte se na výsledek v následujícím videu:

Pokračujte na další stranu.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené