Mladí muži pomohli starší paní, poté co se jí rozbil eletrický vozík v dešti! Vystoupili z auta a….

zdroj: instagram.com/youtube.com

Starší žena vysvětlila, že její pečovatelský dům je téměř kilometr daleko a že potřebuje dostat svůj vozík zpět. Mladíci okamžitě nabídli pomoc a slíbili, že ji doprovodí až domů. Jeden z nich dokonce držel deštník, aby chránil paní před dalším deštěm.

Cesta k pečovatelskému domu ve Florida Living Independent Community nebyla jednoduchá. Čtyři muži se společně s vozíkem brodili proti dešti a svahu. Přesto se zdálo, že si spolu dobře rozumějí a že je to pro ně čestná výzva.

Když dorazili do cíle, zaměstnankyně Katty Castro byla ohromena tím, co viděla. Čtyři muži tlačili vozík starší rezidentky až do kopce pod silnou bouří. „Byla to opravdu nečekaná událost,“ řekla Katty. „Tito muži se soustředili na pomoc a nezastavili se před žádnou překážkou. Jejich laskavost a soucit byly skutečně dojemné.“

Tato událost nám připomíná důležitost solidarity a pomoci v naší komunitě. Čtyři mladíci z Rebounderz Adventure Parks ukázali, že i malý čin může udělat velký rozdíl v životě druhého člověka. Jejich obětavost a soucit jsou příkladem pro nás všechny.

zdroj: foxnews.com

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené