Manžel propašoval do nemocnice kufr pro svou umírající manželku. Když ji otevřela, začala plakat, splnilo se jí poslední přání

zdroj: instagram.com/youtube.com

Nikdo z nás samozřejmě nechce myslet na smrt. Ale pokud znáte datum, kdy opustíte tento svět, měli byste mít poslední přání. Chcete jít na speciální místo? Nebo se jen potřebujete vidět se svými blízkými, dětmi, sourozenci či jinými blízkými? Co domácí mazlíčci? Pro mnoho lidí je cit ke zvířeti jako cit k milované osobě. Poslední přání umírající ženy se splnilo v nemocnici. Její manžel propašoval jejich psa do její nemocnice.

Zákaz domácích mazlíčků Mnohé nemocnice však nedovolují zvířata navštěvovat, i když jejich majitelé umírají. Bohužel by však zvířata měla mít možnost vidět své majitele, aniž by rušila ostatní pacienty. Nemocnice, kde zemřela žena, zakázala psy. Žena však požádala vedení, aby naposledy vidělo jejího psa Bellu. Nemocnice to nedovolila, a tak to vzal její manžel do svých rukou. Žena byla v nemocnici na operaci, která ani po několika dnech nepřinášela pozitivní výsledky.Jakmile otevřela ústa, nemohla jíst ani pít, mohla si vzít jen prášky proti bolesti. Jakmile domluvila, přemluvila manžela, aby si tajně vzal psa do jejího soukromého pokoje a rozloučil se s ním. Pes Bella se perfektně hodí k normálnímu trupu. Muž ho tedy sbalil a kufr odvezl do nemocnice.
Pokračujte ve čtení na další stránce.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené