Co se jedlo dříve? Vzpomenete si na jídla z Vašeho mládi?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Přiznejme si to, rodiče se o své děti v minulosti příliš nestarali. Po škole děti tráví volný čas venku na hřišti nebo na zahradě, hrají fotbal nebo hrají na schovávanou na ulici. Konzumuje se in situ. Sousedé, přátelé nebo příbuzní mohou vždy najít někoho, kdo pohostí jejich děti vším, co je k dispozici – chlebem, vejci nebo jablky. Přesto dodnes každý rád vzpomíná, jaký byl život.

Žádná nutriční fakta, přesné svačiny nebo organické pochoutky. Nemusíš jíst to, co nechceš Hlad ho naučil, že nemá cenu s jídlem otálet. Rodiče pracují a své děti ani nevychovávají, protože není čas. Děti navíc tráví čas u prarodičů, což je pro ně po odchodu do důchodu vzpruha, a svým dětem tak pomáhají. Ale bez velkých řečí o výchově je důležité držet děti venku co nejvíce.

Dnes děti moc nejí, místo toho potřebují určité pochutiny. V minulosti však nikdo nehladověl, protože všichni přátelé měli v lednici nebo spíži jídlo, jako mléko, chléb nebo brambory, ze kterých si mohli vyrobit smažené nebo pečené pochoutky. V zimě jsou zaručeným osvěžením různé domácí džemy (podle ročního ovoce).
Pokračujte na další stránce

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené