Neuvěřitelné, nový způsob jak lidé na vozíčku mohou znovu začít chodit! Tohle si musíte přečíst!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dneska tu máme skvělou zprávu, a to hlavně pro lidi, který ochrnuli. Dva naprosto na sobě nezávislé týmy vědců, který pracují ve Washingtonu vymysleli způsob, jak je možné postavit všechny lidi, které mají ochrnuté nohy.

 

Novodobá medicína nyní ukázala svojí obrovskou sílu, přitom bysme si před pár lety říkali, že to nejde, a že to je naprosto nereálné. Ale ono se nereálné stává dosti reálné, což je skvělá zpráva.  

 Pár dní na zpátky se ukázali záběry z jednoho výzkumu s naprosto skvělími  výsledky. Tenhle výzkum a studie byly dokonce zveřejněny ve velmi známých a uznávaných časopisech Nature Medicine a New England Journal of Medicine. 

 

Vědci udělali to, že sestrojili elektrický simulátor, a ten má být následně implantován do lidského těla.  Po pár měsících a velmi náročných rehabilitacích se tři pacienti, který byli ochrnutí od pasu až dolů, byli schopni zase postavit na své nohy a udělat pár kroků v před. A pokud by vás zajímalo více informací, tak pokračujte na další stránku kde se dozvíte zbytek. 

 

Pokračování na další stránce.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené