Muž vyfotil tchýni neuvěříte, jaký se za fotkou skrývá dojemný příběh.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Manželství je svazek dvou lidí, ale znamená také svazek dvou rodin. Jednoho dne šel muž jménem Scott Mann do práce a musel zastavit, když uviděl svou tchyni Sharon v kuchyni. Scottově manželce (30) byla diagnostikována leukémie a její matka se přestěhovala, aby se o ni starala. Nejprve si myslel, že jeho tchyně je příliš panovačná Scott poté na Facebook napsal, že ho jeho tchyně Sharon naučila vidět věci takové, jaké skutečně jsou, a ne takové, jaké je chceme mít. Podle jeho slov, když se poprvé setkali, měl kvůli jejímu přízvuku trochu problém pochopit, co říká. Zdá se také dominantní a pasivně-agresivní. Scott ale věděl, že její matka je pro jeho lásku velmi důležitá osoba, a tak ji přijal.

Ale po sedmi letech manželství měl stále pocit, že Sharon tomu tak úplně nerozumí. Když jeho žena onemocněla leukémií a lékaři rodině řekli, že má jen 10procentní šanci, že bude žít další rok, Sharon okamžitě znovu převzala roli matky a nastěhovala se ke svému manželovi, vojenskému veteránovi. Společně se starají o nemocnou ženu.
Sharon se roky beze slova starala
Další dva roky to byla právě Sharon, kdo vařil, uklízel a pral. Brala svou dceru na nekonečné lékařské prohlídky, objednala tisíce léků a dohlížela na to, aby je užívala ve správný čas. A zatímco tohle všechno podstupovala, byla jí samotné diagnostikovaná rakovina. Podstoupila amputaci prsu a chemoterapii.
Pokračujte ve čtení na další stránce

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené