Chcete znát svůj osud dle čínského kalendáře? Můžete ho odhalit pomocí této tabulky!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Osud je velmi diskutabilní téma – je opravdu vše předem dané? Co v určitou chvíli děláme, jak se rozhodujeme, co se s námi děje a kdo vstupuje do našeho života a jak dlouho v něm zůstává? Od skeptiků jasné NE! Kdo ale věří na osud, má jedinečnou příležitost objevit svá očekávání do budoucna. Díky staré čínské moudrosti můžete i vy znát svůj osud.

Čína je považována za studnici moudrosti v oblasti medicíny a okultismu. Čínští mistři umí skvěle využívat lidské energie, bylinky a dokonce i vesmír. Připravili jsme pro vás nástroj, se kterým budete moci objevovat svůj osud a zároveň poznávat sami sebe. V tabulce níže najděte svůj rok narození se dvěma čísly vedle něj. První číslo se týká vás v přítomném čase, to znamená, že odkazuje na váš aktuální stav. Druhé číslo udává, jak se budou vaše vlastnosti a charakter vyvíjet v budoucnu.
Číslo 1: Pokud máte v osudovém čísle číslo 1, znamená to, že jste společenští, ale přesto máte rádi své soukromí a budete si ho chránit. Občas můžete mít sklony k úzkosti, hlavně kvůli své citlivosti a neustálým starostem, které jsou často zbytečné.
Pokračujte ve čtení na další stránce

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené