Chcete znát svůj osud dle čínského kalendáře? Můžete ho odhalit pomocí této tabulky!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Číslo 2: Jste velmi starostlivý a laskavý člověk, který se rád stará o druhé. Rodině byste snesli pokud možno spíše modré z nebe. Nechybí vám praktičnost, trpělivost a sebeobětování – ale pouze pro ty, které milujete, a pro ty, kterým důvěřujete. Kvůli nepříznivým horoskopům můžete mít sklony k tloustnutí, proto je dobré dbát na pestrou a zdravou stravu.

Číslo 3: Jste číslo tři? Pak jste extrovert plný moudrosti a optimismu. Můžete pobavit své blízké a pracovní tým na delší dobu. Vyzařuje z vás neuvěřitelná životní energie, která nutí lidi vyhledávat vaši společnost. Jako každý máte negativní vlastnosti, kterými jsou impulzivita a neschopnost ovládat své emoce. Pokud vás však náhodou „narazí saze“, můžete uznat svou chybu a omluvit se.

Číslo 4: Intelektuálové, kteří jsou vysoce kreativní a hledají vzrušení z cestování a poznávání nových lidí a míst. Tito lidé neumí multitasking, a když je multitasking nevyhnutelný, dělají zbytečné chyby a poserou se

Číslo 5: Lidé s 5 jsou rození vůdci a organizátoři. Soužití s ​​nimi může být občas těžké, zvláště pokud jejich partner není zrovna submisivní člověk, ale profesně jsou velmi úspěšní a dokážou si během krátké doby vybudovat kariéru.

Číslo 6: Šestky vyčnívají nad ostatními svou extrémní poctivostí, která může být někdy na škodu. Agresivita a přehnané sebevědomí jdou ruku v ruce s upřímností. Většinou to ale dokážou ignorovat, uvědomit si svou chybu a přijmout odpovědnost za škodu, kterou způsobili. Mezi jejich přednosti patří pracovitost, smysl pro zodpovědnost a velmi pevná vůle.

Číslo 7: Tito lidé nejsou uzemněni, vznášejí se někde ve svém vlastním vesmíru. Rádi se nechají unášet romantickými myšlenkami. Přesto jsou velmi materialističtí a někdy lakomí.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené