15 neuvěřitelných Faktů o Applu, které vás ohromí a překvapí!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Apple Inc. je americká technologická společnost se sídlem v kalifornském městě Cupertino. Byla založena v roce 1976 Stevem Jobsem, Stevem Wozniakem a Ronaldem Waynem. Původním cílem společnosti bylo vyrábět a prodávat osobní počítače.

Apple se v průběhu let rozrostla a stala se jednou z největších technologických společností na světě. Její produktová řada zahrnuje osobní počítače Mac, mobilní telefony iPhone, tablety iPad, chytré hodinky Apple Watch, přehrávače digitální hudby iPod a další zařízení.

Apple je známý svým minimalistickým designem a inovacemi v oblasti technologií. Společnost se snaží vytvářet produkty, které jsou snadno použitelné a mají moderní design.

Ekosystém Apple umožňuje uživatelům propojit své zařízení a služby. Uživatelé mohou například synchronizovat svá data a média mezi různými zařízeními pomocí cloudu.

Společnost Apple se také zaměřuje na bezpečnost a ochranu soukromí uživatelů. Snaží se minimalizovat sběr dat a zabezpečit své zařízení tak, aby byla uživatelská data co nejvíce chráněna.

Pro Fakty pokračuj na další stránku.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené