Posmívali se mu, že žije v jeskyni. Když ale vešli, nevěřili svým očím a svých činů litovali!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Smát se zvenčí, ale když se na to díváte zblízka? Dokonce i ti největší posměvači budou mít na rtech šibalský úsměv, protože Angelo Mastrorietro proměnil jeskyni v moderní dům se všemi technologickými pokroky v designu, který osloví mnoho interiérových designérů. Také se zcela sám a bez pomoci přestěhoval z Austrálie do hor poblíž Worcestershire v Anglii.

Co způsobilo, že tohoto „jeskynního muže“ jeho okolí při cestě z Austrálie do Anglie zavolalo do 250 milionů let staré jeskyně? Angelo Mastropietro začal nelehkou cestu v ordinaci australského lékaře, který po různých testech diagnostikoval úspěšnému podnikateli nevyléčitelnou roztroušenou sklerózu. Angelo se rozhodl přehodnotit svůj život založený na podnikání a vydělávání peněz ve stresujícím prostředí. I přesto se rozhodl přestěhovat do Spojeného království, kde našel vysněné místo k životu.
Zatímco lidé nevěřícně kroutili hlavami, Angelo věděl, že po 700 letech neobydleného prostoru našel ten správný prostor. Stalo se to, když šel lesem, pršelo a Angelo se skrýval v jeskyni, která podle jeho slov „vypadala opravdu úžasně“. Deset let po tomto dešti se rozhodl usadit se zde a postavit si vlastní. Koupil ho spolu s pozemkem za 62 000 liber (1,9 milionu korun) a začal pracovat.
Video naleznete na další stránce

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené