Když se dospělá žena rozhodne mít mnoho dětí, možná neví, co ji ještě čeká. Jedna z nich chtěla spoustu dětí a její sen se stal skutečností. Zároveň porodila osm dětí

zdroj: instagram.com/youtube.com

Tehdy 33letá matka šesti dětí toužila po dalších dětech. Přestože sen nebyl těžký, její matce bylo pouhých 33 let, ale aby si splnila svůj sen o velké rodině, musela podstoupit několik umělých oplodnění. Výsledek nakonec nebyl takový, jak doufala.
Příběh se skutečně stal. Před pár lety se Nadya z Ameriky rozhodla, že chce být více než šestkrát svou matkou. Otěhotněla pomocí mimotělního oplodnění, se kterým má zkušenosti již dříve. Před dvanácti lety udělala skutečné mistrovské dílo, protože chtěla mít sedmé dítě. S jiným osudem dostala Nadia osm oplodněných embryí.

Takže pokud nosila dítě nebo dvě, hluboce se mýlila. V mžiku se jí obrátil život naruby a celou situaci musela zcela přehodnotit. Nikdy ji ale nenapadlo vzít si své děti. Chvíli, kdy se dozví o narození chobotnice, si užije po zbytek života.
Dnes je jejím dětem 12 let a ona je má velmi ráda, i když jí velmi záleží na jejich správné výchově. Prožila si pár komplikovaných situací, ale nakonec je ráda, že zůstala s dětmi. Nadia podstoupila své první IVF v roce 1997, když se rozvedla se svým manželem. Při IVF použila peníze z pojištění, protože měla pracovní úraz. Od té doby několikrát podstoupila oplodnění in vitro a měla šest dětí.
Pokračujte ve čtení na další stránce

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené