Překonání posměchu lidí: Příběh ženy s deformovanou tváří, která našla lásku a očekává dítě!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Cynthia Murphyová, žena ve svých třiceti letech, se narodila s vzácným onemocněním nazývaným Treacher-Collinsova porucha, která ovlivňuje strukturu kostí obličeje a způsobuje jejich nedostatečné vyvinutí. Tato porucha měla fatální dopad na Cynthiin život. V dětství byla kvůli svému vzhledu terčem šikany a dlouho se cítila nedůstojná lásky. Navázání trvalých přátelství a vztahů jí přinášelo velké obtíže, a tak byla často velmi osamělá, jak podotýká LoveWhatMatters.

Její spolužáci ji neustále šikanovali a někdy ji dokonce fyzicky týrali. Ačkoliv podstoupila řadu operací na obličeji od svých dvanácti let, situace se stále nezlepšovala. „Prožila jsem velmi těžké dětství: po škole jsem byla bita a napadána, trpěla jsem nesnesitelnou bolestí. Bylo to opravdu zraňující, když jsem byla označována za ošklivou, deformovanou, hloupou a bezcennou,“ vzpomíná Cynthia na své mládí.

Nakonec se obrátila k víře a denně se modlila o přijetí. Bohužel musela snášet kruté zacházení po dlouhou dobu. „Moje naděje a sny byly vzdálené od reality, se kterou jsem se potýkala. Denně jsem byla označována za ošklivou, deformovanou, divnou, hloupou a bezcennou. Když mi bylo jedenáct let, byl jsem brutálně napaden skupinou dětí v lese, ale naštěstí jsem utrpěl jenom menší zranění. Ve škole nebo po škole jsem často skončila v koutě, byla napadena a starší studenti mě bili po cestě domů,“ vzpomíná.

Vzpomíná si i na chlapce, o kterém si myslela, že má zájem o ni, ale později se ukázalo, že to bylo jen přetvářka, protože potřeboval pomoc s domácími úkoly. Později ji veřejně ponížil a vzal na ples stejnou dívku. Cynthie zklamal a připadala si zrazená, protože v něj vkládala důvěru. Pro Cynthii se deník stal jediným útočištěm, kam si pečlivě zapisovala své myšlenky a pocity.

Pokračujte ve čtení na druhé straně. Dozvíte se -Cynthia Murphyová: Hlas změny a poskytovatelka pomoci pro trpící poruchami obličeje

(otevřete si jí níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené