Téhle ženě je 51 let, ale přitom vypadá mladší jak její dcera! Ptáte se jak to dokázala?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Tady tenhle příběh co právě čtete je skoro až k neuvěření. O čem to bude? Je to o jedné ženě, které je 51 let a je z Koreje. Tato žena vypadá ve svých letech tak neuvěřitelně mladě, že kvůli tomu vyvolala závist u její vlastní dcery. To, že žena vypadá takto mladě není kvůli nějaké plastické chirurgie, ale je to tím, jaké má žena návyky a její každodenní práce, kterou tak nazývá, že to je její práce věčného mládí.

 

Ženy jméno je Lee Soo Jin, pracuje jako zubařka v Jižní Koreji. Od lidí získala ve své rodné zemi poměrně slavný citát a to „bohyně věčného mládí“ a to od roku 2015, když se žena poprvé zaregistrovala na slavný Instagram. Od této doby žena začala sdílej se svými sledujícími různé fotografie z jejího života a tím upoutala hromadu uživatelů instagramu.

 

Ale teď si říkáte, že na svém profilu také sdílíte hromadu snímků, tak v čem je žena jiná? V tom, že v té době ji bylo 46 let, a lidi zajímalo, proč vypadá tak mladě, jestli byla na plastice, nebo jestli jim dokonce lže s věkem?! S ničím takovým nelhala, i v této době vypadá mladě a to díky její práci a návykům, které si udělala.

 

Pokračování na další stránce.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené