Překvapivé rozhodnutí matky: Odmítla lékaře a nechala své postižené dítě přežít. Co se stalo potom, vás šokuje!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Matka Noaha Walla odmítla poslechnout lékaře, kteří ji přesvědčovali, aby ukončila těhotenství, a zůstala pevná. Rodiče mají nekonečnou lásku ke svým dětem, bez ohledu na okolnosti. Dokonce i při narození dítěte s tělesným postižením, které ovlivňuje nejen budoucnost dítěte, ale také rodičů, skutečná matka a otec nikdy neopustí své dítě.

Výjimky však existují, ale ne mezi těmi, kteří jsou ušlechtilí a zodpovědní. To platí i pro matku a otce chlapce jménem Noah Wall. Shelley věděla o postižení svého syna již před jeho narozením. Při lékařských vyšetřeních zjistili lékaři, že Noah má nedostatečně vyvinutý mozek, což znamenalo, že bude zcela závislý na péči druhých. Lékaři předpovídali, že Noah nebude schopen chodit ani se sám stravovat. Avšak byli ve svých odhadech mylní.

Shelley byla odhodlaná zajistit svému synovi život. Během těhotenství, dokonce i v pokročilých fázích, se lékaři pokoušeli přesvědčit ji, aby se zbavila tohoto dítěte. Nicméně Shelley byla neoblomná. Její víra v Noaha zasáhla širokou veřejnost – lidi, kteří se o jeho příběh dozvěděli skrze média.


To fascinující dítě přitahovalo pozornost novinářů a stal se opakovaně hostem televizních pořadů. Noah je vítaným hostem v televizi, protože lidé chtějí sledovat jeho růst a pokrok. Noah nyní oslavuje osmé narozeniny. Přestože je mírně zpožděný ve svém vývoji, je naprosto normálním dítětem.

Pokračujte ve čtení na druhé straně. Dozvíte se -Naděje a síla v nejtěžších chvílích: Příběh Noaha Walla, který inspiruje tisíce lidí po celém světě

(otevřete si jí níže)

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené